Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Bliv set i mørket - Festivalkontoret
Bliv set i mørket - Festivalkontoret
15464
post-template-default,single,single-post,postid-15464,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bliv set i mørket

Bliv set i mørket

Selvom foråret er over os og både morgenerne og aftenerne så småt bliver lysere er det altid en god ide at have styr på sine lygter og reflekser, så du er sikker på at blive set i trafikken. Det kan hurtigt gå galt, hvis man som enten fodgænger, cyklist eller lignende bliver overset i trafikken. Derfor er det altid en god ide at tage sine forholdsregler, og dermed prøve at minimere risikoen for at blive involveret i en ulykke. Mange ulykker hvor cyklister er indblandet sker fordi, bilister overser cyklisten. Det kan der være mange grunde til. Dårligt udsyn, stress og jag mv. kan være nogle af årsagerne. Men det kan også ske at cyklisten bliver overset fordi vedkommende ikke har de nødvendige remedier til at lyse op og dermed gøre opmærksom på sin tilstedeværelse. 

Husk lys også om sommeren

Det er altid en god ide at have sin cykellygte med sig, når man stiger på cyklen. I dagtimerne er det ikke nødvendigt at bruge dem, men det kan være blevet mørkt inden du f.eks. skal hjem igen, og så har du brug for cykellygterne. Foråret indhenter os for alvor for tiden og det betyder flere lyse timer. Det betyder også at du ikke behøver benytte cykellygterne så ofte som i vinterhalvåret, når du begiver dig ud på din cykel. Men trods de lysere timer, bliver det trods alt stadig mørkt og derfor er cykellygter aktuelle hele året. Er du i tvivl om hvornår cykellygterne skal tændes er det altid en god ide at tænde dem. Hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vælg de rigtige lygter

Der er stor forskel på cykellygter, og det er derfor vigtigt du vælger nogle, der er kraftige og kan lyse op om natten. Hos www.danishbike.dk kan du finde et stort udvælg af cykellygter og mtb lygter. Deres sortiment dækker bl.a. over følgende:

  • Godkendte for- og baglygter 
  • Lygter med laser 
  • Hjelmbeslag til lygter

Deres udvalg af lygter er nøje udvalgt efter deres egen personlige erfaring samt hvad der er mest sikkert at benytte sig af i trafikken. De har flere varianter, hvorved du kan finde den lygte der passer bedst til dit behov uanset om du befinder dig mest i trafikken eller på mørkere skovstier. Så hvis ikke du allerede har styr på dine lygter, så er det med at komme i gang, så du minimere risikoen for en ulykke.