Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Tid til en opfriskning? - Festivalkontoret
Tid til en opfriskning? - Festivalkontoret
15458
post-template-default,single,single-post,postid-15458,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Tid til en opfriskning?

Tid til en opfriskning?

Foråret er endelig over os. Det betyder at solen så småt er begyndt at vise sig fra sin bedste side og rundt omkring pibler det frem med små nye fine blomster. Med forår kommer liv, sol og glade dage. Dagene bliver længere og det giver mere overskud til stort og småt. Vi får energien tilbage efter et langt og mørkt vinterhalvår hvor kulden er kommet tæt på og langt som et dække omkring os. Men med solen følger forandring, energi og mod på nye oplevelser. 

Trænger dit hjem til en kærlig hånd er tidspunktet derfor oplagt til at du tager affære, uanset hvad de forårs-/sommerprojekt går ud på. 

Giv dit hjem nyt liv

Trænger dit hjem til nyt liv, men ved du ikke helt hvordan du skal tilføje et frisk pust? Start med dine gulve. Gulve er en vigtig del af udtrykket i dit hjem, og derfor er det også vigtige at have fine og velholdte gulve, hvis man ønsker et pænt og præsentabelt hjem. Med det rigtige gulv kommer hele dit hjem hurtigt til at se mere luksuriøst og eksklusivt ud. Trænger dit gulv til en kærlig hånd kan du med fordel tjekke hjemmesiden Linolie.dk ud. Linolie & Pigment står bag hjemmesiden og de beskæftiger sig med linoliemaling. Fordelene ved lige netop denne virksomhed er blandt andet at du er sikret linoliemaling der lever op til følgende:

 

  • Kvalitet 
  • Lionoliemaling efter gamle opskrifter 

 

Linolie & Pigments linoliemaling er lavet efter gamle recepter og stolt håndværkstradition. De springer ikke over hvor gære er lavest, men nyder derimod at se arbejdet skride fremad. Lag for lag af deres linoliemaling bliver resultatet mere karakterfuld og der fremkommer unikke strukturer og overflader, der ikke kan skyndes frem. De er ikke bange for at gå mod strømmen i en verden hvor alt skal gå hurtigt, men ved at ting tager tid og det netop er tiden der skaber de bedste resultater. 

Få den rigtige linolie

På hjemmesiden kan du finde et farvekort over linoliemaling. På den måde kan du vælge den farve der passer lige ind i dit hjem, så du kan få det udtryk du ønsker og samtidig forkæle dine gulve, så de holder sig sunde og pæne mange år ud i fremtiden. Der er et stort udvalg af farver at vælge imellem,  både med og uden struktur og i både neutrale og mere kraftige, gennemtrængende og iøjnefaldende farver.