Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Forevige øjeblikket! - Festivalkontoret
Forevige øjeblikket! - Festivalkontoret
15452
post-template-default,single,single-post,postid-15452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Forevige øjeblikket!

Forevige øjeblikket!

Har du nogensinde fortrudt at du ikke har billeder fra en særlig begivenhed? Eller at billederne du har, er taget på en mobiltelefon med dårlig opløsning, og det derfor ikke blev til de smukke billeder du havde drømt om? Du er ikke den eneste. Det gælder også portrætbilleder, søskende billeder, familiebilleder, baby billeder og meget mere. For mange er det ikke noget vi tænker over i dagligdagen at skulle have foreviget tidspunktet. Dagligdagen køre sin vante rytme, og billeder tages ofte på en telefon i en hurtig vending. Men det er noget vi skal have lavet om. Selvom hverdagen kan føles almindelig og triviel, omgiver vi os alle af nogle fantastiske mennesker. Tiden flyver og før vi ved af det har hverdagen ændret sig, børnene er blevet store og fløjet fra reden, familien har ændret sig, eller der er sket noget helt tredje. Så selvom hverdagen til tider kan føles ensformig og normal, er den ofte værd at mindes. 

Få taget smukke billeder

En fotograf kan hjælpe dig med at forevige øjeblikket, uanset om det gælder en begivenhed eller om det gælder familie og venner du gerne vil have samlet, for senere at kunne mindes både dem og jeres tid sammen, med et smil på læben. Hos Captured Memories kan du få taget de smukkeste billeder. Det gælder både baby billeder, portræt billeder eller billeder af særlige begivenheder. Captured Memories, fotograf Hørsholm, står således klar til at hjælpe dig til flotte billeder, uanset hvilke ønsker, ideer og tanker du har dig omkring billederne. 

Dine ønsker er i fokus

Hos Captured Memories er det dine ønsker der er i fokus, så du får de billeder du drømmer om og som du kan kigge tilbage på med et smil. På hjemmesiden www.capturedmemories.dk kan du finde inspiration til dine kommende billeder. Her ligger blandt andet billeder indenfor kategorierne:

 

  • Newborn 
  • Gravid 
  • Bryllup
  • Portræt

 

Har du andre ønsker, kan dette også lade sig gøre ved nærmere aftale. På hjemmesiden kan du desuden booke tid, og finde priser. Du får desuden en guide til hvordan du skal forholde dig op til en fotografering, hvad du skal huske og gode tips til at gøre dagen lidt nemmere.  På den måde er du sikret at få en god oplevelse når du tager til fotograf og en komfortabel stemning afspejler sig i billederne, især hvis der er børn eller babyer med på billedet.