Gaming for enhver - Festivalkontoret
15467
post-template-default,single,single-post,postid-15467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gaming for enhver

Gaming for enhver

Gaming har vundet stort indpas gennem den seneste årrække, især blandt unge fyre, der nyder at bruge både aftener og weekender foran skærmen. Det har i medierne givet anledning til stor debat om hvorvidt voldelige computerspil giver anledning til at de unge for en mere voldelig adfærd samt om det er med til at skabe en mere asocial kultur, hvis alle sidder derhjemme, hver for sig, og kigge ind i en computerskærm, frem for at tilbringe tid sammen og komme ud og røre sig. Omvendt er der blevet argumenteret for at gaming styrker sammenholdet, da mange spil kræver at du arbejder sammen som et team, for at kunne klare udfordringerne. Endvidere giver mange spil gode engelske kompetencer, da det meste kommunikation foregår på engelsk og selve instrukserne i spillet ligeledes er på engelsk. Der er således for og imod hvorvidt computerspil er godt, både for unge og ældre. 

Motion eller spil

At bruge mange timer foran skærmen betyder, for nogle, at motionen måske ikke bliver prioriteret så højt, som hos andre, der ikke interessere sig for computerspil. Men dette behøver langt fra at være tilfældet, ligesom det også er en fordom at dem der spiller computerspil ofte, er overvægtige. Det handler, ligesom alt andet i livet, om at finde den rigtige balance. Uanset om du gamer meget eller lidt, gør det oplevelsen en hel del bedre, hvis du har det rigtige udstyr. Der findes et bredt udvalg af udstyr, og det kan derfor være svært at vælge, især hvis man er ny på området, og ikke har de store erfaringer. 

Seriøse gaming kræver seriøst udstyr

Hos www.tcs-shop.dk finder du et stort udvalg af alt det du har behov for, for at gøre din gaming oplevelse til noget helt særligt. Her finder du blandet andet et stort udvalg af følgende:

 

  • PC’er
  • Gamepads
  • Gaming mus/ gaming mouse 
  • Gaming tastaturer
  • Gaming møbler

 

I takt med at flere er begyndt at spille på højt niveau, er kravene til udstyret også blevet højere. En hurtigt computer og et godt grafikkort er et must-have, hvis du har seriøse ambitioner med dit gaming. Ligeledes har det øvrige udstyr betydning for hvor godt du kan præstere. En trådløs mus/ gaming mouse er ligeledes et must-have til den seriøse gamer, og her findes der et kæmpe udvalg, så du kan få den der passer lige præcis til dig og din spillestil.