Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Animation af logo - Festivalkontoret
Animation af logo - Festivalkontoret
15448
post-template-default,single,single-post,postid-15448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Animation af logo

Animation af logo

Skal din virksomhed være synlig på de sociale medier så er det Tapasdeluxe du skal have fat i. vi er et friskt ungt team der har fingeren på pulsen og vi elsker at få nye udfordringer og hjælpe virksomheder frem på rangstigen. Vi er et bureau  der har kontor på to kontinenter så vi har 6 timers mere arbejdskraft til rådighed i døgnet. Derved kan vi hurtigere få tingene gjort klar til kunden. Vi har rødder i den jyske muld og dermed også benene på jorden så det vi tilbyder er også noget som vi selv kan stå inde for.

 

Samarbejde

Animations film er et rigtigt godt redskab at bruge når man vil ses på de sociale medier. Det være sig både hjemmesider og Facebook mm. Animations film kan laves så det fanger folks opmærksomhed og får dem gjort opmærksomme på det produkt som du sælger. Det kan også være en logo animation som der skal til for at fange folks opmærksomhed . Begge dele er noget som vi hos Tapasdeluxe er meget dygtigste til at lave.

I samråd med dig vil vi lave en animations film som fortæller om dit produkt og som også viser din animations logo hvis du har en sådan. Vi kan nemt lave en animations logo til din virksomhed ellers hvis du ønsker dette.

 

Se mere her hvilke firmaer vi allerede har hjulpet:

  • Arla Foods
  • Jammerbugt Posten
  • Hobro Handel
  • CIBID Group

 

At noget er animeret betyder at det er bevægeligt og tegneseriefigurer eller andre figurer flytter sig. Det er med til at levendegøre produkter og til at skabe opmærksomhed som jo er et omdrejningspunkt inden for markedsføringen

 

Tapasdeluxe tilbyder også LED bannere, animerede e-mail signaturer, animerede maskotter, cover videoer til Facebook, reklamespot eller videospots samt animationsvideoer i flere forskellige afskygninger. Spørg os for at få den rigtige rådgivning.

 

Få det rigtige logo

Logo er et meget vigtigt redskab at markedsføre sig på. Det være sig som et almindeligt logo eller som et animeret logo som så fortæller en lille historie eller som bare gør lidt opmærksom på sig selv. Logo skal gerne svare lidt overens med det produkt man ønsker at markedsføres på, men alt dette er vi også til rådighed for at vejlede om.

 

Animerede videoer er et godt middel også til markedsføring. Har du ikke et endnu, så tøv ikke for at kontakte os, så vi kan komme i gang med at gøre dig mere synlig og få flere kunder