Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Gardiner - En vigtig faktor i huset - Festivalkontoret
Gardiner - En vigtig faktor i huset - Festivalkontoret
15436
post-template-default,single,single-post,postid-15436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Gardiner – En vigtig faktor i huset

Gardiner – En vigtig faktor i huset

Monogardiner

Står og mangler nye gardiner? Måske du lige er flyttet i nyt, eller måske du bare vil give et eller flere af dine rum et helt nyt look. Gardiner er en vigtig faktor i indretningen som desværre ofte bliver glemt af mange. Hos Monogardiner kan du få lige præcis det gardin look du søger og på den måde give hele rummet den stemning og stil du kan lide. Hvis du er i tvivl om hvilken stil og stemning du mest er til, kan det være en rigtig god ide at søge lidt på internettet eller i kataloger for at finde lidt inspiration, hvis du har brug for yderlig hjælp kan du få en hel masse personlig og professionel hjælp og rådgivning. Gardiner er som nævnt en vigtig designmæssig faktor, men det er desuden, som mange nok ved, også en meget vigtig praktisk faktor i huset.

Et bredt designmæssigt udvalg

Hos monogardiner findes der ufattelig mange forskellige design af gardiner så du nemt kan finde det du lige netop leder efter. Herunder ses en række af nogle af de forskellige gardintyper som forhandles, hvor der under hver gardintype igen findes mange flere forskellige design muligheder.

 

  • Plissegardiner
  • Panelgardiner
  • Persienner
  • Lamelgardiner
  • Foldegardiner
  • Fluenet og insektnet
  • Rullegardiner

 

Få gardinbussen hjem til dig

Som en helt unik og eksklusiv service, kan du bestille et personligt besøg af gardinbussen hjem til dig. Det er et gratis hjemmebesøg hvor I har mulighed for at tage en snak om dine forskellige behov og ønsker. Dette er den perfekte mulighed for at få ekspert og professionel råd og vejledning omkring gardinernes forskellige funktioner og designs. Under hjemmebesøget bliver vinduerne desuden også opmålt, så gardinerne kan produceres så de passer perfekt til dit hjem. Når dine gardiner er færdig produceret, vil du blive kontaktet og derefter aftale nærmere omkring montering. Hos Monogardiner fører monteringen også med i servicepakken, hvor de desuden bliver kvalitetsgodkendte, så du er sikret at de lever op til standarderne. Det kan være rigtig svært at stå i en forretning og forestille sig hvad der passer bedst ind derhjemme, og lige netop derfor er det en god ide at bestille gardinbussen hjem til dig! Bussen er altid fyldt med de alle mulige tænkelige mønstre og farver, og er altid fyldt med de nyeste trends og nyheder. Derfor er det på denne måde meget lettere at se hvad der passer til lige netop dine forskellige rum.