Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Pift dit outfit op! - Festivalkontoret
Pift dit outfit op! - Festivalkontoret
15403
post-template-default,single,single-post,postid-15403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Pift dit outfit op!

Pift dit outfit op!

Kender du også det at du ikke ved hvad du skal tage på om morgenen, og til sidst altid ender med at tage det på du plejer? Så kan det være det er tid til at friske garderoben lidt op med lidt lækkerier. Opfriskning af garderoben kan ske på mange måder, og afhængig af hvilken stil du har, har du sikkert også en masse ønsker til hvad du godt kunne tænke dig, for at sætte prikken over i’et i dit klædeskab.

Forskel på blonder

Du har helt sikkert hørt om blonder, og måske findes der allerede en masse blonder i dit klædeskab. Men hvis ikke, skal du måske overveje om det er det næste, du skal have fat i. Blonder fås i et hav af variationer, hvor både størrelsen, formen, materiale og farverne af blonderne kan variere. Og du kan både få blondenederdel, blondebluse og meget andet med blonder. Det gør blonder egnet til enhver lejlighed, uanset om det er til hverdag eller fest.

Det der gør blonder særligt anvendelige er at de kan sættes sammen med alt lige fra jeans, rå læderbukser eller elegante nederdele. På den måde er det muligt at opnå det udtryk med sit outfit, som man ønsker.

Blonder til enhver stil

Blonder fås endvidere til enhver stil, så uanset hvilken stil du har, kan du helt sikkert finde blonder der passer. Går du efter den feminine stil er hovedordene blomster og pastelfarver. En fin blondebluse i pastel farver sat sammen med en elegant nederdel og et par stilrene strømpebukser, så er du godt på vej mod det feminine look. Er du mere til det klassiske look, der er kendetegnet ved at simpelhed og tidløshed, kan du med fordel gå efter blonder i mere neutrale farver. Disse kan kombineres med det meste, og du kan derfor sagtens kombinere det med ting, du i forvejen har i dit tøjskab.  

Du kan desuden style dine blonder, ligesom du ønsker. Ved at kombinere dine blonder med følgende, kan du opnå lige præcis det udtryk du går efter:

 

  • Smykker
  • Bælter
  • Halstørklæder

 

På den måde kan dine blonder, om det gælder blondebluser, nederdele med blonder eller noget helt andet, nemt bruges til både hverdag og ved særlige begivenheder. Hvilke accessoires du styler dine blonder med, kan medvirke til at give meget forskellige udtryk, og på den måde kan du bruge dine blonder til mange forskellige formål.