Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lease din næste bil - Festivalkontoret
Lease din næste bil - Festivalkontoret
15412
post-template-default,single,single-post,postid-15412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lease din næste bil

Lease din næste bil

Lease din næste bil

Det kan være en stor økonomisk udgift at skulle ud at investere i en ny eller brugt bil. Ligeså snart den nye bil er købt og betalt, og triller ud fra forhandlerens matrikel, mister bilen stor værdi. Hvis man derfor ikke vil miste en masse penge, skal man eje bilen i en længere årrække, for at det økonomisk ikke bliver et stort underskud. Herved bliver man ved bilkøb låst i en længere periode. Livet og hverdagen kan hurtig ændre sig, og dermed ændres ens behov ligeledes. Det kan derfor være en fordel at lease en bil i stedet for at købe. En leasing periode løber typisk i 1-3 år og man er derfor ikke låst på samme måde som ved køb.

Fordele ved leasing

Når man leaser en bil, betaler man en engangsydelse når man afhenter bilen og efterfølgende et fast månedligt beløb. Prisen afhænger af hvilken bil, man ønsker at lease. Der er stor valgfrihed i biltype og model, når man vælger at lease, ligesom der sidder eksperter klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige bil til lige dine behov – og du kan lease biler med alt det ekstra udstyr du har lyst til.

Endvidere behøver du ikke bekymre dig om værditab, da forhandleren tager bilen tilbage efter leasingperioden er afsluttet. Hvor lang leasingperiode du ønsker er helt op til dig, og kan opsiges fra måned til måned, således du ikke er bundet. Med en privat leasing aftale følger der desuden ofte en forsikring, der sikre at forhandleren tager sig af værkstedsregningerne, hvis der er fejl eller mangler ved bilen. På den måde undgår man som forbruger uforudsete udgifter, der ellers hurtigt kan skabe økonomisk ubalance.

Skoda privatleasing

Med privatleasing Skoda sikre du dig yderligere en række fordele som forbruger. Bl.a. gælder følgende:

 

  • Bilen har maks. haft 1 tidligere ejer
  • Bilen gennemgår et 72 punkts servicetjek
  • Mange modeller og ekstraudstyr at vælge imellem
  • Eksperter sidder klar til at hjælpe med at finde den rigtige bil
  • Ingen bekymring om værditab

Yderligere er Skoda’er generelt rummelige biler, der gør dem velegnet både som gode rejse biler men også familiebiler, hvor der er god plads til hele familien. Skoda er desuden brændstoføkonomiske og meget sikre, hvor flere Skoda modeller har vundet priser for sikkerhedstiltag. Dette medvirker ligeledes  til at Skoda er særdeles velegnet til familiebil, da sikkerheden er i top.