Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Y- Design - Festivalkontoret
Y- Design - Festivalkontoret
15415
post-template-default,single,single-post,postid-15415,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Y- Design

Y- Design

Y-Design er firmaet der sætter kunder og samarbejdspartnere i første række. Firmaet yder service i topklasse og deres produkter er altid af en høj kvalitet og til meget konkurrence dygtig priser. De er loyale og holder altid hvad de lover. Y-Design er totalleverandør af firmajulegaver, firmagaver, reklameartikler og profiltøj.

 

Firmaet Y-Design ejes af Betina Yde og Leif Antonsen. De har kontor og showroom i Kolding på adressen Dalbygade 40 E og her kan man altid komme for et besøg. Firmaet har mere end 15 års erfaring i branchen og er derfor yderst kompetente at handle med. Der er yderligere to ansatte i firmaet Mikkel Moth som er sælger af reklame artikler og profil tøj og Katrine Junge som sørger for at alt markedsføring på hjemmesider og de sociale medier er helt optimeret. Derudover står hun får alt det grafiske materiale også.

Firmagaver

Y-Design tilbyder både et bredt udvalg af firma julegaver som du kan give dine medarbejdere som en personlig gave eller du kan vælge at lade medarbejderen selv udvælge gaven i vores valg gavebod. Her er der mange forskellig gaver at vælge imellem i forskellig prisklasser. Der er også mange forskellig brands og pakker der kan vælge iblandt feks:

 

  • Vingaver
  • Gavekurve med øl/ vin og delikatesser
  • Spiritus gaver
  • Elektronik som eks power banks, usb stik mm
  • Designer produkter som Kaj Boyesen
  • Tøj med eller uden logo

 

Uanset hvad så står Y-design altid til rådighed for yderligere informationer eller vi er også behjælpelig med at finde specielle gaver hvis man har specifikke ønsker.

 

Gaver for enhver

Alle er glade for at få en gave og blive værdsat. Om det så er noget man selv vælger eller om arbejdsgiverne har valgt så falder det som regel altid i god jord. Det bliver mere og mere aktuelt at man selv kan få lov at vælge sin gave i en gavebod da man derved kommer ud over skuffelsen ved den givne gave og også at den ikke skal byttes eller sælges i den blå avis. Det viser sig at i december og januar stiger salgstallene i den blå avis og det forventes at det et er givne gaver som ikke kan byttes der forsøges at sælges. Dette dilemma kommer man ud over hvis medarbejderne frit kan vælge sin gave selv i en gavebod.

Y Design har et stort sortiment af gaver i forskellige prisklasser i deres gavebod