Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/festivalkontoret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ny bil? - Festivalkontoret
Ny bil? - Festivalkontoret
15427
post-template-default,single,single-post,postid-15427,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ny bil?

Ny bil?

Er det tid til at få skiftet den gamle bil, der står og ser lidt slukøret ud ude i garagen, skiftet ud med en nyere og mere smart model? Så skal du læse med her, hvor der kommer et par gode fif, hvis du skal af med din bil eller gerne vil bytte den til en ny. Det kan være en stor beslutning, hvorvidt man skal skifte sin bil ud med en anden, da der ofte er mange penge involveret i et bilkøb. Men processen kan føles mere overkommelige og overskuelige, hvis man på forhånd kendes lidt til hvordan hele systemet med bilsalg, -køb og -bytterig fungere.

Få bil vurderet

Første skridt til at skille sig af med sin gamle bil, er at få den gamle bil vurderet. Dette kan ske på flere måder, men typisk kan man få sin bil vurderet på et bilværksted, der er interesseret i at købe brugte biler.

Autocentralen er et af de steder hvor du kan få vurderet din bil, og de står også klar til at købe den brugte bil. Generelt er de dog mest interesseret i biler der opfylder følgende krav:

 

  • Bilen er maks. 8 år
  • Bilen har kørt under 150.000 km

 

Men de er dog klar på at købe alle biler uanset årgang, mærke, model og antal kørte kilometer. Her er det også muligt at få en gratis online vurdering af din bil. Dette fungerer ganske simpelt ved at du på deres hjemmeside indtaster din nummerplade, og ud fra dette bliver din bil vurderet, hurtigt og nemt. På den måde kan du således hurtigt danne dig et overblik over hvad din bil er værd, uden at du binder dig til at sælge.

Mange er interesseret i brugte biler

Når folk skal have ny bil, er der mange der er på jagt efter en brugt bil, da der ofte kan være mange penge at spare ved at købe bilen brugt. Især biler, der er mindre end 5 år, sælges lynhurtigt.

Hvis du derfor skal have skiftet bilen, der står i garagen ud, kan det måske også være en fordel at kigge på udvalget af brugte biler. Forhandlere, der køber brugte biler, bruger bilerne til videresalg, og ved mange af disse forhandlere vil det således være muligt at gøre et godt køb af en ny brugt bil – især hvis du har din gamle bil med i bytte.